Mednarodna konferenca Reisswolf partnerjev in franšiz

16.06.2017

 V prvem vikendu junija smo imeli priložnost gostiti mednarodno srečanje Reisswolf partnerjev in franšiz s cele Evrope.

  Konferenca je idealna priložnost za spoznavanje delovanja velike verige, kot je Reisswolf, izmenjavo izkušenj, nabiranje novih kontaktov, spoznavanje novih produktov, izobraževanje in nenazadnje druženje.

  Ker pozorno sledimo zakonodaji s področja varovanja osebnih podatkov, njihove obdelave in hrambe, nas je pravnik družbe Reisswolf International podrobneje seznanil z novo Evropsko direktivo, ki bo stopila v veljavo naslednje leto.
  Dobavitelji naših varnostnih zabojnikov za zbiranje zaupne dokumentacije so nam predstavili novosti, na katerih delajo v zadnjem času in vpletanje tehnologije sledenja v ključavnice naših zabojnikov, kar bo v prihodnje omogočalo še natančnejšo sledljivost vseh premikov in posegov v dokumentacijo.
  Novosti se obetajo tudi v ponudbi digitalnih storitev, saj je digitalni arhiv lahko sedaj z našimi strankami na prav vsakem koraku s pomočjo aplikacije za pametne telefone.

  Veselimo se vseh novih izkušenj in znanj, ki jih je konferenca prinesla ter si prizadevamo biti še boljši za vas.


PIŠKOTKI

Naša spletna stran uporablja piškotke. Omogočajo boljše delovanje strani, lažje iskanje in preprostejšo oddajo povpraševanja.

Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki.