"REISSWOLF osebje je strokovno, prijazno in zanesljivo."
Erika Janott,
KSV-Financial Accounting

REISSWOLF

Nenehna rast obsega občutljivih podatkov in razvoj tehnologij za njihovo obdelavo sta ustvarila potrebo po ponudniku storitev, ki zagotavlja varno uničevanje podatkovnih nosilcev. Na teh osnovah je bilo leta 1985 v Hamburgu, v Nemčiji, ustanovljeno podjetje REISSWOLF.

Pobuda je bila zadetek v polno, saj je bila storitev umeščena med podjetja, javne inštitucije in posameznike.

Zelo hitro so se namreč pojavile glasne zahteve po tovrstnih storitvah, ki temeljijo na sodobnih varnostnih standardih. REISSWOLF je te zahteve vzel zelo resno in v sodelovanju z osmimi podjetji iz celotne Nemčije leta 1989 ustanovil REISSWOLF Deutschland GmbH. Mreža podjetij v Nemčiji danes obsega 17 podjetij, katerih temeljni vodili sta varna storitev in učinkovita logistika.

REISSWOLF Group. Better safe than sorry.

REISSWOLF Group je bil prvi evropski ponudnik storitev za zavarovanje podatkov. Danes je REISSWOLF tržni vodja v Nemčiji, Avstriji, Švici, Luksemburgu in na Švedskem. Skupino sestavljata REISSWOLF Deutschland GmbH in REISSWOLF International AG.

REISSWOLF Deutschland GmbH usklajuje dejavnosti nemških partnerjev, REISSWOLF International AG pa je bil ustanovljen z namenom širjenja franšiznega poslovanja, kjer bodo vsi REISSWOLF partnerji delovali po enakih standardih kakovosti. Cilj skupine je vzpodbuditi skrb inštitucij na področju varovanja za uvedbo novih standardov zaščite podatkov.

REISSWOLF Group sestavljajo:

  • 63 partnerjev
  • v 27 evropskih državah
  • z 1,270 zaposlenimi,
  • servisiramo 80,000 kupcev,
  • letni promet 87.100.000 €,
  • uničeno 194,000 ton podatkovnih nosilcev.Reference

 

REISSWOLF Slovenija

 
Kaj so naročniki in partnerji povedali o nas
 
REISSWOLF v Sloveniji

PIŠKOTKI

Naša spletna stran uporablja piškotke. Omogočajo boljše delovanje strani, lažje iskanje in preprostejšo oddajo povpraševanja.

Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki.