"REISSWOLF zagotavlja, da so naši zaupni podatki in datoteke uničeni v skladu z veljavno zakonodajo."
Robert Meixner,
D-O-M-U-S Facility Management GmbH

Storitve

REISSWOLFov  ključni element je zaprta storitvena veriga, ki prepozna varnostne vrzeli. Na podlagi svetovanj na področjih varstva podatkov, arhiviranja in odstranjevanja dokumentov in podatkovnih nosilcev sklenemo sporazum, ki temelji na individualnih konceptih varnosti posamezne stranke.

Uničevanje dokumentov in podatkovnih nosilcev


Podjetja in javni organi imajo zaupne podatke o zaposlenih in posameznikih. REISSWOLF odstrani vse občutljive podatke v skladu z najstrožjimi predpisi.

Naj vam predstavimo nekaj informacij o naših storitvah uničevanja dokumentov in podatkovnih nosilcev.
 
 
Varno uničenje (Confidential Destruction) + fizično arhiviranje (Physical RMS) + digitalno arhiviranje (Digital RMS) = integrirano upravljanje s podatki (Integrated Information Management)


Hranjenje in upravljanje z arhivom (Records Management Solutions – RMS)

Pri REISSWOLFu je hitra rast zahtev po upravljanju z dokumenti in podatki vodila k strateški izgradnji sistema Records Management Solutions (RMS). REISSWOLF vam arhivira podatke in dokumente ter vam s tem prihrani stroške z osebjem in arhivskim prostorom. Prav tako pa sistem RMS nadzira roke, ki so predpisani za izločitev dokumentacije v uničenje, in s tem skrbi za točnost in zastopanost vaših dokumentov in podatkov v arhivu. Tako vam prihrani zamudno iskanje in upravljanje z arhivom.
REISSWOLF lahko prevzame celotno upravljanje vaših arhivov.

REISSWOLF opravlja fizično in digitalno storitev arhiviranja podatkov in dokumentov. Preberite več o našem fizičnem-RMS in digital-RMS.

Integrirano upravljanje s podatki in dokumenti

REISSWOLF ponuja celovito in integrirano rešitev upravljanja s podatki in dokumenti od fizičnega in digitalnega arhiviranja do strokovnega in varnega uničenja občutljivih informacij.

Key Account Management (KAM)

Za zagotovitev odličnih storitev našim kupcem ob vsakem času je bistvenega pomena, da se zagotovi omrežje naših partnerjev z roko v roki. Naš cilj je strankam ponuditi celovito ponudbo rešitev iz enega vira. Ne glede na to, kje so, morajo imeti možnost, da uporabljajo naše visokokakovostne storitve. Iz tega razloga se bomo še naprej osredotočali na širitev naše mreže, ki nenehno raste in s številom mednarodnih strank potrjuje to zaupanje v REISSWOLF.

Uničevanje dokumentov in podatkovnih nosilcev

 

Fizično arhiviranje dokumentov

 

Digitalno arhiviranje dokumentov

   
Varno uničenje osebnih podatkov
 
Rešitve za fizično arhiviranje
 
Rešitve za digitalno arhiviranje

PIŠKOTKI

Naša spletna stran uporablja piškotke. Omogočajo boljše delovanje strani, lažje iskanje in preprostejšo oddajo povpraševanja.

Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki.