"REISSWOLF zagotavlja, da so naši zaupni podatki in datoteke uničeni v skladu z veljavno zakonodajo."
Robert Meixner,
D-O-M-U-S Facility Management GmbH

Uničevanje dokumentov in podatkovnih nosilcev

REISSWOLF se je umestil na področje odgovornega ravnanja s poslovno dokumentacijo in podatkovnimi nosilci. Zakon nas vse zavezuje k varnemu uničenju osebnih podatkov takoj po njihovi uporabi. Ne gre samo za izpolnjevanje zakonskih določil – s tem dokazujemo svojim poslovnim partnerjem, da smo vredni njihovega zaupanja. Bodisi na papirju, zgoščenki, kaseti, disketi, trdem disku, mikrofilmih ali drugih magnetnih nosilcih – razvili smo ustrezno tehnologijo za uničenje.

REISSWOLF dokumentira vse faze postopka uničevanja in izda potrdilo o uničenju.
Še več, če je tehnično mogoče, se skoraj vsi materiali reciklirajo in ponovno uporabijo v življenjskem ciklusu izdelka.

REISSWOLF zagotavlja storitev z  varnostnimi zabojniki, ki so zaščiteni pred nepooblaščenim dostopom in opremljeni z varnostnimi ključavnicami. Za prevoz dokumentov in podatkovnih nosilcev uporabljamo samo vozila s čvrsto nadgradnjo. Varnostni zabojniki se izpraznejo v zaprtih, s kamerami nadzorovanih prostorih. Vsi podatkovni nosilci so nato razvrščeni glede na vrsto in se uničijo v skladu z DIN CEN 32757, za dodatno varnost pa je poskrbljeno z kontrolo pristopa vsega osebja.
 
REISSWOLF je član NAID (National Association for information destruction).

Varnostni zabojniki

 

Transport

 

Elektronska ključavnica

   
Naši varnostni zabojniki
 
Vozila za uničevanje podatkov
 
Več o elektronski ključavnici "e.l.sy."

PIŠKOTKI

Naša spletna stran uporablja piškotke. Omogočajo boljše delovanje strani, lažje iskanje in preprostejšo oddajo povpraševanja.

Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki.