"REISSWOLF zagotavlja, da so naši zaupni podatki in datoteke uničeni v skladu z veljavno zakonodajo."
Robert Meixner,
D-O-M-U-S Facility Management GmbH

e.l.sy. – elektronska ključavnica za najvišje varnostne zahteve

Varnostni zabojniki za dokumente in podatkovne nosilce, ki jih je potrebno uničiti ali arhivirati, so prav toliko varni kot je varna njihova ključavnica. Nova elektronska ključavnica REISSWOLF e.l.sy. ponuja inteligentno zaščito in zagotavlja maksimalno varnost za občutljive podatke podjetij.


Večja varnost z inteligentnim varnostnim sistemom

 
Kliknite na sliko za ogled video posnetka o "e.l.sy.".
Z e.l.sy. sistemom se vsak  zabojnik spremeni v  varnostni zabojnik za naslednjo generacijo. Funkcionalnost sistema e.l.sy. se odraža na primer s sledenjem in beleženjem dogodkov, povezanih z varnostnim zabojnikom. Uporabnikom lahko dodelimo individualne pravice za rokovanje in nadzor nad varnostnimi zabojniki, kar še poveča varnost pri hranjenju podatkov.

Tehnološka inovacija


Z novo tehnologijo je e.l.sy. postala resnična inovacija v celotnem poslovnem sistemu procesa uničenja podatkov in podatkovnih nosilcev. Sistem e.l.sy. je bil v obdobju več kot enega leta posebej razvit in podrobno preizkušen za potrebe višje stopnje varnosti osveščenih kupcev.


Posebnosti sistema e.l.sy.

  • RFID  čip kartice namesto ključa,
  • individualne pravice za zaklepanje in rokovanje,
  • samodejno beleženje dogodkov,
  • sledenje varnostnega zabojnika,
  • razširitev na sistem Scalable.

PIŠKOTKI

Naša spletna stran uporablja piškotke. Omogočajo boljše delovanje strani, lažje iskanje in preprostejšo oddajo povpraševanja.

Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki.