Fizično arhiviranje - REISSWOLF D.O.O.
Living. Data.

Fizično arhiviranje

Večina podjetij je navdušena nad konceptom brezpapirnega poslovanja, vendar ga zaradi vzpostavljenih postopkov in zakonskih predpisov ne more v celoti doseči. Namesto tega sta dolgoročno arhiviranje in dokumentiranje vseh poslovnih procesov privedla do povečanja arhiviranja dokumentov, ki je več kot le prostor.

REISSWOLF prestavlja, kategorizira in arhiva vaše podatkovne nize. Na podlagi pregledanih fizičnih podatkov razvijamo individualno rešitev za arhiviranje vašega podjetja. Naša programska oprema za upravljanje z arhivom na spletu RWAS vam omogoča izdajanje naročil za prevzeme, zahteve po dokumentih – ki jih dostavimo v elektronski ali fizični obliki - spreminjanje pravic dostopa ali končno uničenje v skladu z ZVOP-1.

Poleg zagotavljanja rešitve, ki varčuje s prostorom, ponujamo tudi najvišje varnostne arhivske rešitve REISSWOLF-a, ki omogočajo učinkovite delovne procese, saj so analogni podatki vedno dostopni v digitalni obliki zaradi hibridnega arhiviranja. Ker v prihodnosti vse bolj prehajamo na delo z digitalnimi dokumenti, sta vse bolj pomembni hitrost in dostopnost informacij ne glede na našo lokacijo.

Prednosti za vas:

  • Svetovanje pri vseh vprašanjih v zvezi z arhiviranjem in upravljanjem fizične in digitalne dokumentacija - tudi za velike projekte. Arhiviranje fizičnih dokumentov v visokokakovostnem arhivskem objektu s 24/7 dostopom na spletu.
  • Brezhibno dokumentiranje vseh korakov arhiviranja in trajnega upravljanja prek programskega orodja za upravljanje z arhivom RWAS.
  • Opredelitev skupin uporabnikov in informacije o vsakem premiku dokumentov, ki so na voljo regionalno ali v različnih pisarnah.
  • Prevoz, arhiviranje in dostop do dokumentacije ima le naše stalno osebje.
  • Storitev scan-on-demand je na voljo kadarkoli.
  • Evropski pečat za zasebnost za RWAS.