Hramba in arhiviranje dokumentov - REISSWOLF

Kako sem lahko tako sproščen? Ker vem, da so moji podatki pri REISSWOLFu v varnih rokah.

Več o naši 360°storitvi

Dokumentacija našega podjetja je zanesljivo in varno uničena v skladu z ZVOP-1 in novo Evropsko direktivo (GDPR), za kar jamčijo s certifikatom o uničenju.

Želim prejeti ponudbo!

Priročno prek spleta ali naše mobilne aplikacije zagotavljamo neposreden dostop do vaših dokumentov ves čas s storitvijo REISSWOLF f.i.t. arhiva v oblaku.

Living. Data.

Učinkovito upravljanje podatkov z največjo varnostjo in optimalno zaščito vaših podatkov - v podjetju REISSWOLF je to naš glavni cilj.

Na nas se lahko vedno zanesete in se osredotočite se na svojo glavno nalogo – uspeh vašega podjetja.Varno uničenje zaupnih dokumentov takoj po preteku roka hrambe, ne glede na obliko zapisa - na papirju, CD-jih, DVD-jih, kasetah, disketah, trdih diskih, mikrofilmih ali drugih magnetnih nosilcih.

VEČ

Zmanjšajte stroške prostora in osebja, potrebnega za arhiviranje. Mi poskrbimo za spoštovanje zakonskih rokov hrambe in uničenje po njihovem izteku.

VEČ

Naj vam REISSWOLF pomaga pri prehodu na digitalno poslovanje. Ker za vaše podjetje ni nič bolj pomembno od notranjih podatkov in kako z njimi vsakodnevno upravljate.

VEČ


Zadnje novice

Preberite kako varno uničiti dokumentacijo.

več

Poslovanje podjetja ima veliko posameznih stroškov, ki so na videz nizki, a na letni ravni njihov

seštevek ni več tako zanemarljiva številka.

več

Veliko stvari se je spremenilo in nekatere stvari ne bodo nikoli več enake. Vsi smo izzvani, da ustvarimo svojo skupno prihodnost na nov in zavesten...

več

Najpomembneje za podjetje, ki nam prepusti upravljanje arhiva je, da lahko do vseh dokumentov dostopa kjerkoli in kadarkoli. Reisswolf f.i.t. je...

več