Hramba in arhiviranje dokumentov - REISSWOLF

Zakaj sem lahko tako sproščen? Ker vem, da so podatki mojega podjetja pri REISSWOLF-u v varnih rokah.

Več o naši 360°storitvi

Dokumentacija vašega podjetja je zanesljivo in varno uničena v skladu z ZVOP-1 in novo Evropsko direktivo (GDPR), kar jamčimo s certifikatom o uničenju.

Želim prejeti ponudbo!

Z REISSWOLF f.i.t. arhivom v oblaku, vam preko spleta ali naše mobilne aplikacije zagotavljamo neposreden dostop do vaših dokumentov kjerkoli in kadarkoli.

Living. Data.Varno uničenje zaupnih dokumentov takoj po preteku roka hrambe, ne glede na obliko zapisa - papir, registrator, CD, DVD, kasete, diskete, trdi diski, mikrofilmi ali drugi magnetni nosilci.

VEČ

 

 

 

 Zmanjšajte stroške prostora in osebja, ki jih namenjate za arhiviranje. Mi poskrbimo za spoštovanje zakonskih rokov hrambe in uničenje po njihovem izteku.

VEČNaj vam REISSWOLF pomaga pri prehodu na digitalno poslovanje. Ker je za vaše podjetje najpomembnejše, da imate dostop do podatkov vašega podjetja in da z njimi vsakodnevno upravljate kjerkoli in kadarkoli.

VEČ


Zadnje novice

Kaj je kibernetska varnost in zakaj je pomembna?

več

digitalna transformacija, digitalizacija, kdaj, kako in zakaj?

več

Podatki so že vrsto let del našega vsakodnevnega poklicnega in zasebnega življenja. Uvajanje digitalizacije v sodobnem svetu pomeni, da je življenje z...

več

Na kaj morate biti pozorni, da bo vaša dokumentacija pravilno skladiščena ne glede na to ali boste sami hranili svojo dokumentacijo ali boste to...

več