Izbris podatkov in obnova IT opreme (refurbishment) - REISSWOLF D.O.O.

Izbrišite varno.
Obdelujte previdno.
Reciklirajte trajno.

REISSWOLF izbris podatkov & Obnova rabljene IT opreme (refurbishment)

Living. Data.

Kvalificirano brisanje podatkov  - Ponovna uporaba refurbish IT opreme - Recikliranje rabljene IT opreme.

Ne glede na to, ali gre za tiskalnik, strežnik, osebni računalnik, prenosnik ali mobilni telefon; v REISSWOLF-u ocenimo stanje vaše rabljene strojne opreme in poskrbimo za varno in certificirano brisanje vseh podatkov, ki so shranjeni na strojni opremi. Po dogovoru lahko z vami obnovimo strojno opremo in omogočimo njeno ponovno uporabo ali pa jo trajno in okolju prijazno uničimo.

  • Certificirana programska oprema za zanesljivo in varno brisanje podatkov
  • Trajnostna in razvojno naravnana poslovna praksa usmerjena v podaljšanje uporabne vrednosti obnovljene strojne opreme
  • Varen izbris skladen z veljavno zakonodajo
  • Naravi prijazno odstranjevanje odpadnih snovi

Varno. Hitro. Preprosto.
Tako v Reisswolfu poskrbimo za izbris podatkov & refurbishment.

1. Pošljite povpraševanje

Kliknite na povezavo in nam posredujete vaše povprašenje. V Excel obrazcu Seznam IT Naprav lahko priložite tudi popis strojne opreme.

 

 

2. Priprava ponudbe

V najkrajšem možnem času vas kontaktiramo in glede na vaše zahteve, želje oblikujemo ponudbo.

3. Prevzem in prevoz

Po prejemu naročila, naše strokovno osebje na dogovorjeni lokaciji izvede prevzem strojne opreme in organizira varen in sledljiv prevoz na lokacijo, kjer se izvaja izbris podatkov.

4. Izbris podatkov

Vse naprave gledo čez certificiran postopek varnega izbrisa podatkov. Brisanje podatkov se izvaja skladno z veljavno zakonodajo in certifikati, ki urejajo to področje. Po končanem procesu naročnik pridobi certifikat o izvedenem izbrisu podatkov.

5. Recikliranje

Skrbimo za trajnostno upravljenje s surovinami po izvedenem certificiranem postopku uničenja strojne opreme ali podaljšanja uporabne vrednosti strojnih naprav v primeru njihove obnove.

Reisswolf-ov protokol za brisanje podatkov zastarele IT strojne opreme.

  1. Registracija in popolni nadzor vaših naprav vključno s popisom serijske številke.
  2. Pregled naprave (funkcionalno odčitavanje)
  3. Ocena stanja naprave
  4. Izbris podatkov s pomočjo standardne programske opreme Blancco.
  5. Uničenje strojne opreme po standardu DIN 66399 in nadaljna reciklaža.

Ali imate vprašanja o izbrisu podatkov, refurbishmentu in recikliranju vaših zastareli naprav? Želite pridobiti brezplačno ponudbo?

Če želite pridobiti več informacij o izbrisu, refurbishmentu ali reciklaži vaše zastarele opreme, lahko uporabite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Če pa bi želeli neposredno ponudbo za izbris, uničenje ali refurbishent vaše strojne opreme, si prenesite excel tabelo Seznam IT naprav. Tabelo izpolnite s čim bolj podrobnimi podatke, za najoptimalnejšo ponudbo in jo nato naložite.

REISSWOLF Slovenija - Short form (with upload)

We are looking forward to your inquiry!
* Mandatory field

Izbrišite. Obnovite. Reciklirajte.
Z REISSWOLF specialistom za varno ravnanje z vsemi vrstami podatkov.

Varno obnovimo ali recikliramo rabljeno strojno opremo vašega podjetja, na način, ki je okolju prijazen, s certificiranim izbrisom podatkov in v skladu z najvišjimi varnostnimi standardi REISSWOLF.

Vsi certifikati ›

Prednosti izbrisanih podatkov in refurbishmenta IT naprav

Varni izbris podatkov.

Vsa rabljena IT oprema, ki jo prevzamemo od vas, je predmet brisanja podatkov po strogo urejenem certificiranem standardu.

Tajnostno upravljanje.

Rabljena strojna oprema, se po certificiranem postopku izbrisa podatkov, reciklira ali obnovi. Z namenom, da se učinkovito zmanjša poraba blaga za novo izdelane naprave oz. podaljša uporabna vrednost obnovljene strojne opreme.

Ohranjanje naravnih virov.

Zagotovitev ponovne uporabe plemenitih kovin kot so kobalt, nikelj, litij in baker. Le-te se pridobivajo iz strojne opreme, ki ni več uporabna in se nato predelujejo za nove naprave.

Profesionalno recikliranje.

Uporabljene kovine in plastiko pravilno, naravi prijazno odlagamo preko našega sistema, s čimer znatno zmanjša onesnaževanje okolja.

Standard za izbris podatkov.

Poleg lastnih varnostnih standardov se v REISSWOLF-u zanašamo na avtomatiziran postopek diagnoze in izbrisa Blancco. Programsko opremo je testiralo, certificiralo in odobrilo več kot 15 vladnih agencij in organizacij za testiranje. Med drugim ga uporabljajo tudi BSI, Nato in britanska vlada.

Še en razlog več, da ste lahko prepričani v varni izbris podatkov, saj REISSFOLF-ov izbris podatkov REISSWOLF in recikliranje IT naprav puščata samo tisto, kar bi moralo ostati: in to je samo strojna oprema.