Rešitve - REISSWOLF D.O.O.
Living. Data.

Reisswolfovo 360° upravljanje s podatki

Našim strankam želimo čim bolj poenostaviti delo z upravljanjem podatkov. V ta namen smo v Reisswolf skupini razvili 360° portfelj storitev, ki se osredotoča na vse vidike varnega upravljanja podatkov, v katerem na pameten način združujemo analogne in digitalne rešitve usmerjene v prihodnost. Stranke se tako lahko vedno zanesejo na naše rešitve, saj zagotavljajo varnost in kontinuiteto.

Storitve vključujejo digitalizacijo dokumentov vseh vrst in oblik, varno fizično in digitalno arhiviranje podatkov ter uničenja podatkov in dokumentov v skladu z ZVOP-1 in GDPR. Le-te so podprte z ustreznimi programskimi rešitvami, kot so digitalno izdajanje računov, poštni predali in digitalno upravljanje dokumentov. Naš končni cilj je elektronsko upravljanje dokumentov, ki je in bo na voljo vedno in povsod.

V sodobnem svetu se je pojavila  potreba po novih, inovativnih načinih dela – na vseh poslovnih področjih od prodaje, marketinga do razvoja, kadrov in IT službe. Koncept odprtih pisarn, domačih pisarn ali načini sodelovanja med skupinami in lokalnimi skupnostmi je privedel do tega, da bo mobilno delo v prihodnosti postalo center vseh delovnih procesov. Posledično je povsem samoumevna zahteva, da ima podjetje ves čas dostop do vseh svojih podatkov, kar vam mi tudi omogočamo.

 

Naše vodilo je – analogno, kolikor je potrebno, digitalno, kot je le mogoče.

 

REISSWOLF vam zagotavlja najvišje varnostne standarde, ustrezno povezane storitve in rešitve, ki so preproste in pregledne.

Vse, kar je povezano s podatki vašega podjetja združimo v celoto, do katere lahko s pooblaščenim dostopom dostopate kadarkoli in kjerkoli. Zagotavljamo vam tudi, da so z nami  vaši podatki organizirani in shranjeni tako, da so vedno v skladu z zakonodajo o varstvu podatkov ZVOP-1 in GDPR.

 

Dogovorite se za svetovanje