O nas - REISSWOLF D.O.O.
Living. Data.

Varovanje podatkov je naš način življenja

Podatki so že dolgo del našega vsakodnevnega poklicnega in zasebnega življenja. Vendar vse več digitalizacije pomeni, da je življenje z njimi zdaj bolj zapleteno in večplastno - ravno zaradi potrebe po dosledni zaščiti podatkov.

REISSWOLF že desetletja sodeluje pri strokovnem upravljanju vseh vrst podatkov - določanju lastnih visokih standardov in skladnosti s standardi DIN. Kot rezultat smo postali vodilni na evropskem trgu pri uničevanju podatkov in dokumentov in eden največjih ponudnikov arhivskih storitev, zdaj pa vsako leto digitalizira več kot 60 milijonov dokumentov vseh vrst.

 

Nič od tega ne bi bilo mogoče brez osrednje vrednote

  • zaupanja, ki je za nas temeljna naložba.

Zaupanje je eden najkompleksnejših odnosov, ki ga ni mogoče kupiti niti zaščititi s pogodbami. Verjamemo, da sodelovanje vedno temelji na dolgoročnih partnerstvih. Uspeh tega potrjuje dejstvo, da je veliko naših kupcev, zaposlenih in celo ponudnikov storitev uspešno sodelovalo desetletja. Menimo, da to zagotavlja najboljšo obliko varstva podatkov.

 

Reisswolf je sinonim za avtoriteto, ki zagotavlja varstvo podatkov podjetjem po vsej Evropi – naj gre za fizično ali digitalno dokumentacijo

 REISSWOLF je bil ustanovljen pred več kot 30 leti v Hamburgu. Ponosni smo, da imamo varno uničenje podatkov in dokumentov kot naš glavni namen. Danes naše podjetje deluje po vsej Evropi. Prav tako smo zelo uspešni na področju digitalizacije in arhiviranja.