ARHIV, KI VAM PRINAŠA PRIHRANKE
Living. Data.

ARHIV, KI VAM PRINAŠA PRIHRANKE

Pametno arhiviranje ne pomeni zgolj tega, da podjetje za uslugo hranjena dokumentacije plača ugodno ceno. »Gre za ustvarjanje dodane vrednosti z vidika zakonitosti, za varno arhiviranje dokumentov ter seveda časovni vidik, ki organizacijam skrajšuje in poenostavlja postopke upravljanja. To vse vpliva tudi na stroške,« pove Miran Vršec, direktor podjetja Reisswolf.

 

Čeprav je vtis, da se vse seli v digitalni format, podetja še vedno veliko poslujejo klasično, s fizičnimi dokumenti. Reisswolfova rešitev RMS (Records Management Solution) zato omogoča dokumentirano arhiviranje dokumentov in upravljanje z dokumentacijo v fizični in elektronski obliki. »Ta rešitev zagotavlja upravljanje z dokumentacijo in arhivi z najsodobnejšo tehnologijo, ki omogoča tako arhiviranje dokumentov za daljše obdobje kakor tudi stalen dostop do arhivov, ki so pogosto v uporabi. Poseben poudarek je na varnosti in sledljivosti, kar nam omogoča sodobna in uporabniku prijazna programska oprema za arhiviranje in upravljanje z dokumentacijo,« še pojasnjuje Vršec.

 

Ključna prednost Reisswolfa je tako celostna rešitev, ki spremlja dokumentacijo vse od njenega nastanka do končnega uničenja ali trajnega arhiviranja:

 

  • obdelava prevzete dokumentacije, označevanje in vnos dokumentacije v bazo podatkov,
  • sistemsko upravljanje z arhivirano dokumentacijo v najsodobnejših logistično, klimatsko in varnostno urejenih prostorih,
  • dostava arhivirane dokumentacije po naročilu uporabnika na lokacijo uporabnika,
  • odbiranje arhivirane dokumentacije za varno uničenje po odobritvi uporabnika,
  • digitalno upravljanje dokumentacije.

 

V Reisswolfu vam lahko povsem konkretno izračunajo tudi potencialne prihranke pri prevzemu njihovih rešitev arhiviranja - ponekod se stroški poslovanja podjetja znižajo kar za polovico.