Delavnica Kako učinkotvito upravljati z dokumentacijo v Zaposlitvenih agencijah
Living. Data.

Delavnica Kako učinkotvito upravljati z dokumentacijo v Zaposlitvenih agencijah

Se soočate z izzivi upravljanja fizične dokumentacije kot so personalne mape zaposlenih in ostale dokumentacije kot so računovodska in kadrovska dokumentacija in ne veste ali bi tovrstno dokumentacijo skenirali ali preprosto nekam varno shranili? Kdaj ste nazadnje iskali tovrstno dokumentacijo in kako hitro ste jo našli? Je bil porabljen čas iskanja dokumentacije optimalen ali zamuden, ker nimate ustrezne klasifikacije? Veste kaj vam zakonodaja narekuje v delih odgovornosti upravljanja z dokumentacijo od faze nastanka dokumenta do shranjevanja in nenazadnje tudi uničenja.

Ste v dilemi, če vse delate prav in ste skladni z uredbo GDPR? Ste z oceno učinka dovolj opredelili posledice ob morebitni izgubi ali odtekanju informacij? Če ste si vsaj enkrat odgovorili negativno, potem je vaša udeležba na naši delavnici res priporočljiva:

VABILO na brezplačno delavnico

KAKO UČINKOVITO UPRAVLJATI Z DOKUMENTACIJO V ZAPOSLITVENIH AGENCIJAH

Spoštovani!

V podjetju Reisswolf vedno znova prihajamo do ugotovitev, koliko dragocenega časa porabijo zaposleni in kakšne odgovornosti nosijo podjetja na področju upravljanja z dokumenti, še posebej tistimi, ki vsebujejo osebne podatke in poslovne skrivnosti. Zato bi vam želeli predstaviti sodobne rešitve za hitro, učinkovito in varno upravljanje z dokumentacijo, cenejšo hrambo in hitrejši dostop z zunanjim arhiviranjem ter varno in odgovorno uničenje dokumentov in podatkov.

Ali imate pri svojem delu:

  • težave s prostorsko stisko in ne veste, kje bi hranili dokumentacijo

  • neustrezen prostor, kjer hranite dokumentacijo?

  • previsoke stroške z najemom ali vzdrževanjem prostora, kjer hranite dokumentacijo?

  • neurejen popis dokumentacije in ne najdete dokumentacije, ki jo potrebujete?

  • težave izločiti dokumentacijo po izteku zakonskega roka hrambe in jo varno uničiti?

  • težave s sledljivostjo procesa upravljanja z dokumentacijo, kot to določa GDPR?

  • težave z varnostjo pred nepooblaščenim dostopom, požarom, poškodovanjem ali uničenjem zaradi neustreznih varnostnih in klimatskih pogojev hrambe?


Odgovore na vsa navedena in številna druga vprašanja o varnem, sledljivem in stroškovno učinkovitem upravljanju z dokumentacijo v zaposlitvenih agencijah boste izvedeli na naši delavnici, ki bo v

torek, 17.9. 2019 ob 9h – 11h, na lokaciji Pod gabri 15 v Komendi.

Delavnica je namenjena operativnim sodelavcem in vodjem. Ker je število mest omejeno, pa vas prosim, da se prijavite čim prej.

 Za več informacij in prijavo me pokličite na številko 041 717 809 ali mi pišite na naslov ajda.skrokov@reisswolf.si.

 

Vse to in še več na naši septembrski delavnici.

Več o hrambi in arhiviranju si preberite v članku.

BONUS točka: Možnost individualnih vprašanj s konkretnimi predlogi za čim bolj optimalno uporabo programa pri vašem delu.

Delavnica je  namenjena operativnim sodelavcem in vodjem.

Lokacija: Sedež podjetja Reisswolf, PC Komenda (Pod Gabri 15, 1218 Komenda)

Čas: torek, 17.9.2019 – 9:00 do 11:00

Zaradi omejenega števila prosith mest, vas prosim za predhodno prijavo na e-poštni naslov: info@reisswolf.si ali pa nas kar pokličite na: 01 541 22 66.