Počistite mizo nepotrebnega papirja
Living. Data.

Počistite mizo nepotrebnega papirja

ZNEBITE SE PREKOMERNE PAPIROLOGIJE

Zaposleni imajo na mizah in v fasciklih kup fizičnih dokumentov, ki bi jih s pomočjo skeniranja in Reisswolfove f.i.t. aplikacije lahko pregledovali in varno hranili v elektronski obliki.

Podjetja se pri poslovanju srečujejo z veliko različne papirologije. Tiskajo se wordovi dokumenti, elektronska sporočila, izpisi iz spletnih strani, blogov, ponekod se prepisujejo in tiskajo magnetogrami sestankov ter zapisniki sestankov po video-povezavi, ki je zadnje čase vse bolj pogost način komunikacije. Vse to se nato v papirnati obliki shrani v registratorje ali pa obleži nekje na mizi, kjer je pod goro papirja kakšen dokument, ki bi moral biti hitro pri roki, tudi težko najti.

Da bi se znebili teh težav, Reisswolf nudi sistem skeniranja in fizičnih dokumentv na strežnike, ki so uporabnikom takoj in enostavno dosegljivi preko njihove f.i.t. aplikacije. Na zaščitenih strežnikih s praktično neomejenim prostorom se tako hranijo digitalizirani fizični dokumenti, denimo projektne dokumentacije in podobno. Na istem mestu lahko arhivirate lahko tudi videoposnetke spletnih seminarjev, stisnjene datoteke (ZIP, RAR …), elektronske koledarje, dnevniške zapise sistemskih aplikacij ter druge multimedijske dokumente.

Na ta način so različni tipi dokumentacije varno arhivirani na enem mestu in 24 ur na dan dosegljivi na uporabnikovem računalniku, telefonu ali tablici.