Poslovni zajtrk Kako učinkovito upravljati z dokumentacijo v finančnih institucijah
Living. Data.

Poslovni zajtrk Kako učinkovito upravljati z dokumentacijo v finančnih institucijah

Se soočate z izzivi upravljanja fizične dokumentacije kot so personalne mape zaposlenih in ostale dokumentacije kot so računovodska in kadrovska dokumentacija in ne veste ali bi tovrstno dokumentacijo skenirali ali preprosto nekam varno shranili? Kdaj ste nazadnje iskali tovrstno dokumentacijo in kako hitro ste jo našli? Je bil porabljen čas iskanja dokumentacije optimalen ali zamuden, ker nimate ustrezne klasifikacije? Veste kaj vam zakonodaja narekuje v delih odgovornosti upravljanja z dokumentacijo od faze nastanka dokumenta do shranjevanja in nenazadnje tudi uničenja.

Ste v dilemi, če vse delate prav in ste skladni z uredbo GDPR? Ste z oceno učinka dovolj opredelili posledice ob morebitni izgubi ali odtekanju informacij? Če ste si vsaj enkrat odgovorili negativno, potem je vaša udeležba na naši delavnici res priporočljiva:

 

 

 

 

 

 

 

Vabilo na poslovni zajtrk

 

KAKO UČINKOVITO UPRAVLJATI Z DOKUMENTACIJO V FINANČNIH INŠTITUCIJAH

Spoštovani!

V podjetju Reisswolf vedno znova prihajamo do ugotovitev, koliko dragocenega časa porabijo zaposleni in kakšne odgovornosti nosijo podjetja na področju upravljanja z dokumenti, še posebej tistimi, ki vsebujejo osebne podatke in poslovne skrivnosti. Zato bi vam želeli predstaviti sodobne rešitve za hitro, učinkovito in varno upravljanje z dokumentacijo, cenejšo hrambo in hitrejši dostop z zunanjim arhiviranjem ter varno in odgovorno uničenje dokumentov in podatkov.

 

Ali imate pri svojem delu:

 

ü  težave s prostorsko stisko in ne veste, kje bi hranili dokumentacijo?

ü  neustrezen prostor, kjer hranite dokumentacijo?

ü  previsoke stroške z najemom ali vzdrževanjem prostora, kjer hranite dokumentacijo?

ü  neurejen popis dokumentacije in ne najdete dokumentacije, ki jo potrebujete?

ü  težave izločiti dokumentacijo po izteku zakonskega roka hrambe in jo varno uničiti?

ü  težave s sledljivostjo procesa upravljanja z dokumentacijo, kot to določa GDPR?

ü  težave z varnostjo pred nepooblaščenim dostopom, požarom, poškodovanjem ali uničenjem zaradi neustreznih varnostnih in klimatskih pogojev hrambe?

 

Odgovore na vsa navedena in številna druga vprašanja o varnem, sledljivem in stroškovno učinkovitem upravljanju z dokumentacijo v finančnih institucijah, boste izvedeli na našem poslovnem zajtrku, ki bo v 

torek, 25.2.2020 ob 9h – 11h, na lokaciji Pod gabri 15 v Komendi. 

Poslovni zajtrk je namenjen operativnim delavcem in vodjem. Ker je število mest omejeno, pa vas prosim, da se prijavite čim prej. Udeležba je brezplačna, parkirna mesta zagotovljena!

 

Za več informacij in prijavo me pokličite na številko 041 717 809 ali mi pišite na naslov ajda.skrokov@reisswolf.si.

 

 Vse to in še več na naši februarski delavnici.

Več o hrambi in arhiviranju si preberite v članku.

BONUS točka: Možnost individualnih vprašanj s konkretnimi predlogi za čim bolj optimalno uporabo programa pri vašem delu (po 11:00 uri)

Delavnica je  namenjena operativnim sodelavcem in vodjem.