REISSWOLF f.i.t. JE HITRA, ENOSTAVNA IN VARNA POT DO VAŠE DOKUMENTACIJE
Living. Data.

REISSWOLF f.i.t. JE HITRA, ENOSTAVNA IN VARNA POT DO VAŠE DOKUMENTACIJE

Dostopnost.

Reisswolf f.i.t. smo razvili skupaj s strankami, da bi karseda optimizirali njihove poslovne procese. Držimo se načela ena stranka, en arhiv. Vsak si lahko nastavi lastno arhivsko strukturo, števila map pa ne omejujemo. Arhiviranje dokumentov je preprosto, enostavno jih »vržete« v datoteko ali skenirate preko vmesnika. Naš sistem omogoča multimedijsko arhiviranje, saj se zavedamo, da dokumentacija prihaja v različnih formatih.

Sledljivost.

Za lažjo dostopnost besedilo dokumentacije popolno optično skeniramo in indeksiramo preko metapodatkov. Za varno urejanje se mora uporabniki prijaviti, omogočamo pa tudi sledljivost predhodnih različic, brisanje dokumentov in dostop do posameznih map pa sta omgočena glede na pristojnosti posameznega uporabnika. Vsem dokumentov skupaj s stranko tudi določimo roke zapadlosti za večjo preglednost.

Mobilnost.

Digitalna verzija strankine dokumentacije arhiva je vedno dostopna tudi v oblaku, šifriran dostop pa je možen enostavno preko spletnega brskalnika. Ker vse več delam opravimo preko mobilnega telefona, naša programska oprema f.i.t. deluje tudi preko aplikacije, prilagojene za androidni in iOS operacijski sistem.

Varnost.

Ker je varnost podatkov naših stranko na prvem mestu, imamo za vsako posebej tudi ločeno poddomeno za dostop, požarni zid, baze podatkov pa se ne prekrivajo. Vse datoteke pred nalaganjem tudi pregledamo z antivirusnim programom.