Vabilo na 21. kongres izvajalcev računovodskih storitev 10. in 11.10.2019 Thermana, Laško
Living. Data.

Vabilo na 21. kongres izvajalcev računovodskih storitev 10. in 11.10.2019 Thermana, Laško

Reisswolf s svojimi celovitimi rešitvami podjetjem zagotavlja varno, sledljivo ter stroškovno in časovno učinkovito upravljanje z dokumentacijo v vseh njenih življenjskih ciklih, v vseh procesih in na vseh nivojih upravljanja podjetja. V procese upravljanja z dokumentacijo v podjetjih se v določenih fazah vključuje tudi računovodstvo (notranje računovodske službe in računovodski servisi), ki so zaradi svojega poslanstva del informacijske funkcije v podjetju.

Ker se v računovodstvu zbirajo in beležijo poslovni dogodki, ki so zabeleženi na ustreznem dokumentu, predstavlja računovodstvo pomembno podporno funkcijo poslovnim procesom in določevalcem v podjetju. Pri svojem delovanju mora računovodstvo zagotavljati hiter dostop do dokumentacije in podatkov ter ob tem skrbeti za varnost in sledljivost obravnavanja in hrambe dokumentacije s katero upravljajo.

Letošnji slogan konference »Prave informacije ob pravem času« potrjuje naše razmišljanja o vlogi računovodstva v podjetju in v svojem  bistvu nakazuje na pomembnost celovitega upravljanja z dokumentacijo, saj le na ta način lahko določevalci hitro in varno dostopajo do pravih informacij.

Reisswolf rešitve lahko bistveno pripomorejo k doseganju omenjenega poslanstva računovodstev ter ob tem zagotavljajo popolno skladnost upravljanja dokumentacije z zakonodajo. Tudi zato smo letos partnerji 21. Kongresa izvajalcev računovodskih storitev.

Vljudno vas vabimo, da nas obiščete na našem razstavnem prostoru, kjer vam bomo predstavili naše najnovejše rešitve na področju upravljanja z dokumentacijo in možnosti našega sodelovanja 

 

Več o programu in prijavi na spodnji povezavi.

Se vidimo v Laškem!