Daten. Leben.

Certifikati ISO 9001, 14001 in 27001 zdaj še bolj krepijo zavezanost h kakovosti, trajnosti in varovanju informacij

Naše podjetje je nedavno doseglo pomemben mejnik s pridobitvijo certifikatov ISO 9001, 14001 in 24001. Ti certifikati ne le potrjujejo zavezanost podjetja k odličnosti, trajnosti in informacijski varnosti, temveč tudi prinašajo številne dodane vrednosti za naše naročnike.

Certifikat ISO 9001

zagotavlja, da je Reisswolf zavezan najvišjim standardom vodenja kakovosti. Naročnikom bomo še naprej izvajali pričakovano doslednost in vrhunsko kakovost pri arhiviranju, digitalizaciji in uničevanju njihove dokumentacije. To pomeni, da so storitve podjetja natančno usmerjene k izpolnjevanju individualnih potreb strank.

Certifikat ISO 14001

S pridobitvijo certifikata ISO 14001 Riesswolf poudarja svojo zavezanost k trajnostnemu poslovanju. Vse dejavnosti so zasnovane tako, da minimalno vplivajo na okolje, kar bo privabilo naročnike, ki si prizadevajo za ekološko odgovorno poslovanje. S tem certifikatom podjetje prispeva h globalnem prizadevanjem za ohranjanje narave.

Certifikat ISO 27001

pa predstavlja zavezo podjetja k varovanju informacij. To je še posebej pomembno v dobi, ko so podatki dragocen vir. Naročniki nam lahko zdaj s popolnim zaupanjem zaupajo še naprej, saj se bomo kot do zdaj,  aktivno trudili zaščititi občutljive podatke pred morebitnimi tveganji.

S ponosom sprejemamo te certifikate kot priznanje našemu trudu za doseganje najvišjih standardov in zagotavljanje kakovostnih storitev našim naročnikom. To je korak naprej v naši zavezanosti k odličnosti, trajnosti in varovanju informacij. S temi pridobljenim certifikati Reisswolf ne le sledi najvišjim mednarodnim standardom, temveč postavlja nove standarde v panogi arhiviranja, digitalizacije in uničevanja dokumentacije, sploh z ISO 24001 kot prvi v panogi. Naročniki  pa lahko pričakujejo še večjo dodano vrednost, varnost in okoljsko ozaveščenost pri sodelovanju z Reisswolfom.

Scroll to top