RWAS portal - REISSWOLF D.O.O.
Living. Data.

RWAS portal

Interno in eksterno arhiviranje

Programska oprema za arhiviranje RWAS  vam nudi učinkovito rešitev za upravljanje in dostop do celotnega seznama vaših fizičnih dokumentov. RWAS se individualno prilagaja potrebam naših strank, išče, upravlja in vzdržuje podatke, dokumente in datoteke.

Varovan spletni portal se lahko uporablja na dva različna načina ali kot kombinacija obeh. RWASonline zagotavlja zunanjo arhiviranje v enem od naših arhivov z najvišjimi standardi varnosti. Z RWASoffice pa dokumentacija ostaja pri vas. Do obeh portalov dostopate z enakim uporabniškim imenom in geslom,  zato je enostavno združiti notranje in zunanje arhive.

 

Razpoložljivost

RWASonline zagotavlja 24-urni dostop do vašega celotnega seznama fizičnih dokumentov, naročite pa jih lahko hitro in neposredno. Dokument je lahko pri vas že v treh urah po naročilu.

Želite izvedeti več?

 

Kontaktirajte nas

 

Varnost

Uporabniške skupine in pravice se lahko določijo tudi prek portala RWAS, ki beleži informacije o vsakem dostopu do podatkov in vsakem premiku dokumenta. Vse, kar potrebujete za uporabo portala, je internetna povezava. Dali vam bomo podatke za prijavo za zaščiteno varnostno območje in z ustvarjanjem standardiziranih, personaliziranih nalepk za registratorje zagotovili, da se informacije z njih neposredno in samodejno prenesejo v bazo podatkov RWAS.

 

Optimalno upravljanje

Vsak dokument je opremljen s črtno kodo. Takoj, ko se za dokument izdela nova nalepka, je dokument viden kot "aktivni dokument". Takšne dokumente je mogoče obdelati, ponovno naložiti kot PDF-je, porazdeliti ali izbrisati.

Ne glede na to, ali je dokument arhiviran znotraj ali zunaj, se ohrani vaša klasifikacija ali pa jo je mogoče organizirati, če je to potrebno in učinkovitejše. Funkcionalnost orodja RWAS za inteligentno upravljanje je namenjena izpolnjevanju vaših pričakovanj in potreb.

 

Prednosti za vas:

  • Brezhibno dokumentiranje vseh korakov arhiviranja.
  • Učinkovito upravljanje z zaščitenim osebnim spletnim vmesnikom.
  • Zbiranje metapodatkov glede na potrebe stranke.
  • Možnost naročila dostopa, uničenja ali prevzema nove dokumentacije prek portala RWAS.
  • Možnost sočasnega upravljanje fizičnega in digitalnega arhiva - s hibridno mapo.