Pogosta vprašanja - REISSWOLF D.O.O.
Living. Data.

Na enem mestu smo zbrali vaša najpogostejša vprašanja glede REISSWOLF f.i.t. arhiva v oblaku.

Kaj je REISSWOLF f.i.t.?

REISSWOLF f.i.t. je arhiv v oblaku za upravljanje dokumenti. Poleg nalaganja, shranjevanja, upravljanja in izmenjave dokumentov lahko tudi sledite celotnemu poslovnemu procesu (npr. postopku odobritve računa). Namestitev dodatne programske opreme ni potrebna, saj REISSWOLF f.i.t. deluje kot spletni portal in ga je zato mogoče uporabljati kjerkoli, vse kar potrebujete, je le dostop do interneta.

Kako dostopam do REISSWOLF f.i.t. arhiva v oblaku?

Ker je REISSWOLF f.i.t. programsko orodje, ki temelji na spletnem sistemu, lahko do njega dostopate prek enega od običajnih spletnih brskalnikov, kot so Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari ali Google Chrome. Iz varnostnih razlogov je za dostop potrebna samo trenutna različica brskalnika, na voljo pa je tudi mobilna aplikacija za pametne telefone. Poleg tega lahko do REISSWOLF f.i.t. arhiva v oblaku dostopate neposredno prek običajnih vmesnikov, kot sta WebDAV ali REST-API.

Kakšen strošek bomo imeli s pripravo na vpeljavo sistema REISSWOLF f.i.t.?

Prednost našega sistema je, da vam ni treba vlagati v dodatno strojno ali programsko opremo, zadostuje, da imate visoko zmogljiv optični bralnik dokumentov. Ponujamo vam različne pakete, za katere se plačuje le mesečni strošek uporabe. Razlikujejo se glede obsega porabe prostora in največjega števila uporabnikov. IT podpora in redne posodobitve so že vključene v mesečni strošek uporabe.

Koliko dodatnega usposabljanja lahko pričakujemo na začetku?

REISSWOLF f.i.t. je izredno intuitiven za delovanje in na splošno preprost za vsakogar, ki je vajen dela z Microsoft Office. Po naših izkušnjah traja osnovno usposabljanje uporabnika največ dve uri. Uporabniki z osnovnim IT znanjem pa najdejo večino odgovorov, ki jih potrebujejo, v priročniku z navodili.

Ali je na voljo telefonska pomoč, kjer lahko zastavimo vprašanja, na katera ne najdemo odgovora?

Da. Obstaja več možnosti – lahko neposredno prek gumba pomoči v REISSWOLF f.i.t., nam pošljete email s svojimi vprašanji, ali pa se obrnete na našo telefonsko številko +49 40 6966678234.

Kako so shranjeni moji podatki?

Uporabljamo 6-kratno shranjevanje podatkov na strežnikih, ki jih upravljamo v nemških računalniških centrih na dveh različnih lokacijah. Vaši podatki pripadajo le vam in so vedno zaščiteni skladno z veljavno zakonodajo o varstvu podatkov.

Kako varen je REISSWOLF f.i.t.?

Zelo varen. Vse običajne najnovejše varnostne funkcije so pri nas standardne. Šifriranje SSL zagotavlja, da se vaši podatki prenesejo brez možnosti nepooblaščenega pristopa. Izberete lahko možnost prijave prek 2-faktorskega preverjanja pristnosti (npr. SMS TAN). Strežniki se nahajajo v certificiranem računalniškem centru in so zaščiteni s strogimi omejitvami pristopa in požarnimi zidovi. Poleg tega izvajamo redne varnostne preglede in posodobitve. Poleg številnih tehničnih varnostnih ukrepov, je REISSWOLF International certificiran kot proizvajalec programske opreme v skladu s standardom ISO/IEC 27001: 2013.

Kako se dokumenti prenesejo v sistem?

REISSWOLF f.i.t ponuja različne možnosti za uvoz dokumentov. Digitalne dokumente je mogoče prenesti prek upravitelja datotek, funkcije drag and drop ali različnih vmesnikov. Analogni dokumenti se lahko neposredno arhivirajo v sistemu preko spletnega skeniranja ali večfunkcijskih naprav.

Kakšen optični bralnik dokumentov moram uporabiti?

Za arhiviranje dokumentov neposredno v REISSWOLF f.i.t. sistem potrebujete samo TWAIN-združljiv optični bralnik. Z njim lahko integriramo tudi ostale večfunkcijske naprave.

Kakšne dokumente vse lahko shranjujem?

REISSWOLF f.i.t. podpira shranjevanje večine najpogostejših formatov zapisa dokumentov.

Smo majhno podjetje. Ali je REISSWOLF f.i.t. primeren za nas?

Seveda. REISSWOLF f.i.t. je razvit predvsem za mikro in majhna podjetja, ki ga uporabljajo za elektronsko upravljanje podatkov - ne glede na sektor. Odvisno od vaših potreb se lahko uporablja za celotno podjetje ali le znotraj določenih oddelkov.

Ali je REISSWOLF f.i.t. primeren tudi za sodelovanje z zunanjimi partnerji podjetja?

Z individualnim organiziranjem in prilagajanjem možnosti map ter dovoljenj je izjemno primeren za izmenjavo in skupno urejanje datotek z zunanjimi partnerji ali vašimi strankami. Poleg tega REISSWOLF f.i.t. ponuja možnost izmenjave dokumentov. To pomeni, da so dokumenti dostopni vsem, ne da bi jih morali ustvariti kot uporabnike v sistemu. Seveda se lahko skupni dokumenti opremijo z gesli, datumi poteka veljavnosti in omejitvami dostopa, da se poveča varnost izmenjave dokumentov.

Ali so moji dokumenti zaščiteni pred nepooblaščenim dostopom?

Seveda. Na voljo vam je možnost dodeljevanja posameznih dovoljenj ali določanja smernic za dostop, ki vam omogočajo, da omejite razpoložljivost sistema glede na dan in lokacijo. Določite lahko npr. skupino IP s pravicami dostopa, tako da je v sistem mogoče dostopati le v času uradnih ur in v prostorih vaše pisarne.

Kako lahko dostopam do svojih dokumentov?

Obstajajo različne možnosti za organiziranje in iskanje dokumentov po arhivu v oblaku REISSWOLF f.i.t. Poleg tradicionalne strukture map in možnosti za označevanje obstaja tudi možnost iskanja po vsebini. Z optičnim prepoznavanjem znakov (OCR), optično prebranimi papirnimi dokumenti, datotekami PDF in digitalnimi slikami je mogoče učinkovito iskanje tudi po besedilu z velikimi količinami podatkov. Vgrajen pregledovalnik dokumentov omogoča ogled najpogostejših formatov datotek že neposredno v spletnem brskalniku. Poleg tega podrobni iskalnik ponuja možnost ustvarjanja zahtevnejših filtrov za iskanje.