REISSWOLF f.i.t. arhiv v oblaku - REISSWOLF D.O.O.
Living. Data.

REISSWOLF f.i.t.

Naše poslovne procese vse bolj zaznamujejo naraščajoče količine podatkov. Bistvenega pomena je hiter dostop do zahtevanih informacij, ne glede na čas ali kraj. Optimalno upravljanje in nadzor nad podatki sta ključ do učinkovite uporabe.

REISSWOLF f.i.t. (file information tehnology) je spletni, digitalni arhiv, ki vam zagotavlja hiter in varen dostop do arhivirane dokumentacije s priročno funkcijo iskanja. Arhivirane dokumente je mogoče najti z iskalnikom po besedilu. Po potrebi lahko dokumentacijo izmenjate s tretjimi osebami, ki imajo odobren dostop do podatkov in s tem posodobite vaše klasične  poslovne procese s hitrejšimi in sodobnejšimi elektronskimi delovnimi tokovi. Sistem Reisswolf f.i.t. je pripravljen za takojšnjo uporabo, brez potrebe po namestitvi kakršnekoli dodatne strojne ali programske opreme.

Do vaših podatkov lahko vedno dostopate preko spletne aplikacije  REISSWOLF f.i.t.. Na voljo je tudi kot priročna aplikacija za vaš mobilni telefon ali tablico. Reisswolf f.i.t. je varnostno zaščiten z najvišjimi varnostnimi standardi v Nemčiji, kjer so stacionirani tudi vsi strežniki.   

 

Pridobite ponudbo

 

 

Prednosti za vas:

 

  • Arhiviranje v oblaku Reisswolf f.i.t., ki je pod stalnim varnostnim nadzorom.
  • Hiter in varen dostop do arhiva dokumentov kadarkoli in kjerkoli.
  • Prenosna rešitev za varno izmenjavo dokumentov.
  • Šifrirani dostop prek point-to-point SSL povezave.
  • Namestitev brez dodatnih stroškov - ni potrebe po namestitvi dodatne programske ali stojne opreme.
  • Aplikacija, ki omogoča 24/7 uporabo kjerkoli.
  • Varno shranjevanje podatkov, zagotovljeno z nemškimi tehnologijami in varnostnimi standardi.

 

 

 

Več informacij

 

 

Želite izvedeti več?

 

Kontaktirajte nas