Daten. Leben.

RWAM - Reisswolf spletni portal za eksterno arhiviranje dokumentacije

RWAM Reisswolf je spletna programska oprema - spletni portal za arhiviranje, ki vam nudi učinkovito rešitev za upravljanje in dostop do celotnega popisa vaše fizične dokumentacije. RWAM se individualno prilagaja potrebam naših strank. Znotraj portala lahko vsaka pooblaščena oseba analizira, upravlja, posodablja in vzdržuje podatke, dokumente in datoteke.

RWAM spletni portal je zasnovan za eksterno arhiviranje. V tem primeru je dokumentacija vašega podjetja v celoti hranjena v našem Reisswolf arhivu, ki se ponaša z najvišjimi standardi varnosti, sistemi kontrole in skladišči vašo dokumentacijo skladno z veljavno zakonodajo s področja hrambe arhivske dokumentacije in varovanja podatkov. Do portala dostopate z uporabniškim imenom in geslom. RWAM zagotavlja 24/7 dostop do vašega celotnega seznama fizičnih dokumentov. Željene dokumente lahko naročite hitro in neposredno. Fizično dostavo opravljajo naši vozniki, ki so strokovno izobraženi za ravnanje z občutljivo dokumentacijo. Ponujamo vam tudi storitev ekspres dostave in spletno dostavo s funkcijo scan-on-demand prek RWAM spletnega portala. Dokumenti so lahko pri vas že v treh urah po naročilu. Vso dokumentacijo pa imate možnost prevzeti tudi osebno.

Znotraj RWAM portala imate možnost določati pravice uporabniškim skupinam ali posameznikom. Vsi dostopi, od vpogledov, naročil, vračil ali spremembe dokumentacije se beležijo in jih lahko tudi kadarkoli vidite. Oblikujete in izdelate si lahko nalepke za registratorje z opisi, prilagojenimi glede na vaše želje in potrebe, ki se nato avtomatsko prenesejo v bazo podatkov RWAM. Vsak dokument ali registrator mora biti opremljen z EAN črtno kodo. Takoj, ko se za dokument izdela nova nalepka, je dokument v RWAM-u viden kot "aktivni dokument". Takšne dokumente je mogoče potem obdelati, ponovno naložiti kot PDF-je, jih deliti z drugimi ali izbrisati.

Vse, kar potrebujete za uporabo portala, je internetna povezava. Dali vam bomo vse potrebne podatke za prijavo.

Z uporabo RWAM eksternega arhiviranja je tako specifična struktura arhiva vašega podjetja ohranjena ali po potrebi reorganizirana, da deluje še učinkoviteje. Funkcionalnost orodja RWAM za inteligentno upravljanje je namenjena izključno izpolnjevanju vaših potreb, zahtev in želja.

 

Pridobite ponudbo

Želite izvedeti več?

 

Kontaktirajte nas

Prednosti za vas:

 

  • Pregled in organizacija celotnega popisa fizične dokumentacije z dostopom prek varnega spletnega portala RWAM.
  • Možnost naročila dostopa, uničenja ali prevzema nove dokumentacije prek portala RWAM.
  • Dostop do informacij kadarkoli in kjerkoli.
  • Možnost pregleda razpoložljive dokumentacije in povsem prilagodljiv sistem dodeljevanja pravic dostopa posameznim uporabnikom.
  • Sledenje vseh premikov dokumentacije – od prevzema, popisa, vnosa v arhiv, naročil, dostav in do vračil dokumentacije.
  • Učinkovito upravljanje z zaščitenim prilagojenim osebnim spletnim vmesnikom.
  • Možnost sočasnega upravljanje fizičnega in digitalnega arhiva - s hibridno mapo.
Scroll to top