Daten. Leben.

Fizično arhiviranje

Večina podjetij je navdušena nad konceptom brezpapirnega poslovanja, vendar ga zaradi dolgotrajnih postopkov in zakonskih predpisov ne more v celoti doseči. Posledično sta dolgoročno arhiviranje in dokumentiranje vseh poslovnih procesov privedla do povečanja arhiviranja dokumentov, kar prinaša za podjetje dodatne stroške.

REISSWOLF vam zato ponuja stroškovno učinkovito rešitev fizičnega arhiva. Na podlagi potreb vašega podjetja vam zagotovimo individualno rešitev za arhiviranje dokumentacije in podatkov vašega podjetja. Na vašo željo izvedemo popis dokumentacije in jo varno shranimo v naših poslovnih prostorih, ki imajo izključno arhivsko namembnost. Z našo programsko opremo za upravljanje z arhivom na spletu RWAM vam nato omogočamo izdajanje naročil za izdajo vaše arhivske dokumentacije v fizični ali elektronski obliki, izdajanje naročil za izločanje dokumentacije za uničenje v skladu z ZVOP-1 ter možnost naročanja ponovnega prevzema dokumentacije. Vsi dostopi so varnostno zaščiteni in dodeljeni izključno pooblaščenim osebam.

Arhiviramo vse vrste dokumentacije, posebno pozornost posvečamo kadrovskizdravstveniračunovodski in bančni dokumentaciji.

Arhiv Reisswolf, vam tako poleg rešitve za optimizacijo vašega prostora, za vaše primarne delovne procese zagotavlja tudi učinkovite delovne procese, saj hibridno arhiviranje omogoča analogno digitalno uporabo kadarkoli. S čedalje hitrejšim in večjim prehodom na delo z digitalnimi dokumenti, postajata hitrost in takojšnji dostop do informacij kadarkoli in kjerkoli še toliko bolj pomembna.

 

Pridobite ponudbo

 

Prednosti za vas:

  • Individualno svetovanje pri vseh vprašanjih v vezi z arhiviranjem in upravljanjem fizične in digitalne dokumentacije - za male in velike projekte.
  • Arhiviranje fizičnih dokumentov v arhivskem objektu s 24/7 dostopom na spletu.
  • Popolna sledljivost dokumentiranja vseh korakov arhiviranja in upravljanja preko programskega orodja za upravljanje z arhivom Reisswolf RWAM.
  • Opredelitev pooblaščenih uporabnikov in pristojnosti pri izmenjavi in dostopu do podatkov ter sledenje ob procesu upravljanja, tudi kadar so v različnih pisarnah, poslovalnicah ali regionalno ločenih enotah.
  • Prevoz, arhiviranje in dostop do dokumentacije ima le naše osebje, ki je stalno zaposleno in strokovno izobraženo. Storitev Scan-on-demand (skenirani dokument iz arhiva) je na voljo kadarkoli.
  • Certificiran program RWAM za vodenje kakovosti po ISO standardu 9001:2015.

   

  Ste res seznanjeni z dejstvom, koliko vas letno stane vaše interno arhiviranje? Presenečeni bi bili nad prihranki, ki jih lahko prinese zunanje izvajanje. Preverite, kako lahko preprosto zmanjšate stroške arhiviranja z našim brezplačnim ABC kalkulatorjem - pregled vašega trenutnega proračuna stroškov za vaš arhiv.

  Scroll to top